Gå til hovedindhold

Se billeder: B-67 fik revanche mod IT-79

Sidste års sølv-vindere B-67 slog de forsvarende grønlandsmestre IT-79 med 5-1

Finalisterne ved sidste års grønlandsmesterskaber, IT-79 og B-67, spillede mandag aften ved GM.

B-67 kom hurtigt foran i starten af kampen. I slutningen af første halvleg reducerede IT-79 til 1-2, men B-67 scorede igen kort tid før pausefløjtet.

B-67 dominerede kampen og vandt sikkert med slutresultatet 5-1. Dermed fik B-67 revanche over IT-79 for deres nederlag ved GM-finalen sidste år.

Øvrige resultater

I pulje A fik Upernavik-holdet UB-83 oprejsning efter deres nederlag i første spillerunde. Holdet slog Kugsak med 4-1. Outsiderne Nagdlunguak' fra Ilulissat spillede deres første kamp ved GM. De grønblusede mandskab slog hjemmebaneholdet NÛK med 4-0.

G-44 fra Qeqertarsuaq fik også deres første sejr ved grønlandsmesterskaberne, da holdet vandet 2-0 over Eqaluk 54 fra Tasiusaq.