Gå til hovedindhold

Se billeder: B-67 og N-48 spiller finale

Semifinalerne blev spillet lørdag ved herrernes grønlandsmesterskaber i fodbold. Her spiller Nuuk-holdet B-67 og Nagdlunguak' fra Ilulissat. Nuuk-holdene IT-79 og NÛK spiller bronzekamp

Lørdag blev det afgjort, hvilke der der skal spille årets finale ved herrernes grønlandsmesterskaber i fodbold, der i disse dage spilles i Nuuk.

Nagdlunguak' og IT-79 spillede den første semifinale. Efter målløs første halvleg scorede Nagdlunguak' kampens første mål, som blev scoret af Markus Jensen. Ti minutter før slutfløjtet scorede Ilulissat-holdet igen, denne gang af Kunuuteeraq Isaksen.

Kort før tid scorede Jan Jensen for Nagdlunguak' til 3-0. Dermed er Nagdlunguak' klar til finalen.

Nuuk-hold i anden semifinale

Der var ren Nuuk-opgør i den anden semifinale, da B-67 og NÛK tørnede sammen.

Fem mål blev der scoret i kampen, og alle mål skete i kampens anden halvleg. Her vandt B-67 med 4-1, efter 0-0 ved pausen.

Niklas Thorleifsen blev dobbelt målscorer for B-67, mens Norsaq Lund Mathæussen og Patrick Otiri Frederiksen scorede et mål. Morten Lyberth scorede for NÛK's ene mål.

Medaljekampe

Søndagens første kamp står mellem K-33 fra Qaqortoq og UB-83 fra Upernavik, der spiller om femtepladsen. Kampen starter klokken 13.00

Bronzekampen mellem NÛK og IT-79 fløjtes i gang klokken 15.30.

Der er kickoff klokken 18.00 i finalen mellem B-67 og Nagdlunguak'.