Brødre er klar til VM

Inuk og Sondre Slettemark deltager ved junior VM i skiskydning i Estland.

Brødrene Inuk og Sondre Slettemark er klar, når det i denne weekend går løs ved VM for juniorer.

Lørdag starter kategorierne youth og junior ved VM i skiskydning i Otepaa i Estland.

Inuk, der er 17 år, løber i youth-klassen for drenge under 19 år, og Sondre på 19 år løber i junior-klassen for mænd under 23 år.

Det oplyser Grønlands Biathlon Forbund.

Fornuftig optakt

Sondre Slettemark har haft en god sæson med en 9. plads ved IBU cup for seniorer før jul, en 4. plads til IBU Jr. Cup og en 4. plads til de Åbne Europæiske Mesterskaber for juniorer i Polen i månedsskiftet Januar/Februar.

Inuk Slettemark har løbet få konkurrencer og desværre haft en del sygdom denne sæson. Hans form er derfor lidt usikker, lyder det fra forbundet. Inuk løb dog et godt løb til Norges Cup i januar da han blev nr 10.

Slettemark-familien har stolte traditioner ved netop junior VM, hvor søster Ukaleq Slettemark tilbage i 2019 overraskede stort og blev verdensmester i 10 km individuel.

Konkurrenceprogrammet ser således ud:

• Lørdag 24/2 kl. 06.30 (grl tid): Inuk løber 12,5 km med 4 skydninger
  • Søndag 25/2 kl. 06.30 (grl tid): Sondre løber 15 km med 4 skydninger
  • Tirsdag 27/2 kl. 06.30 (grl tid): Inuk løber 7,5 km med 2 skydninger
  • Onsdag 28/2 kl. 06.30 (grl tid): Sondre løber 10 km med 2 skydninger
  • Torsdag 29/2 kl. 06.00 (grl tid): Inuk løber 12 km mass start med 4 skydninger (hvis kvalificeret)
  • Torsdag 29/2 kl. 09.20 (grl tid): Sondre løber 12 km mass start med 4 skydninger (hvis kvalificeret)